Tilbehør

Design, kvalitet, bæredygtighed

Klassisk badeværelsestilbehør

Har dit badeværelses indretning brug for at blive piftet op? Det kan du gøre så enkelt, som at udskifte noget at det tilbehør, du har. Med vores stilrene udvalg af tilbehør til badeværelser, kan du give dit badeværelse netop det udtryk, du ønsker. Vores badeværelsestilbehør er fremstillet i kvalitetsmaterialer og med et stilrent og tidløst design. Hos os kan du derfor finde det badeværelsestilbehør, som du har brug for, for at give dit badeværelse en funktionel og smuk indretning.

Badeværelse tilbehør i høj kvalitet

Vi har et bredt udvalg af badeværelsestilbehør. Det er uagtet, om det er en håndklædestang eller en tandkrusholder, du ønsker. Vi har det, som du skal bruge. Vores sortiment af badeværelses tilbehør består af produkter med tidløst design, farver og moderne funktioner.

Vi har udviklet vores tilbehør til badeværelset med fokus på funktionalitet og det stilrene udtryk. Alt inventar fra os, er udformet i 316 Rustfri Stål, som både er holdbart og genanvendeligt. Dette gavner både miljøet og dig. Derudover har du et utal af muligheder for at personliggøre dit badeværelse med vores serie indenfor badeværelse tilbehør.

Når du vælger de produkter, som du foretrækker kan du dertil vælge den PVD-farve, som du mener vil passe bedst til dit badeværelse. Med denne mulighed, har du det perfekte grundlag for at skabe et badeværelse med kvalitetsbevidst tilbehør med udspring i din egen stil.

Vores produkter inden for badeværelsestilbehør fremstilles i følgende PVD-farver:

  • Rustfrit Stål
  • Sort Rustfrit Stål
  • Titanium
  • Bronze
  • Light gold