Minimal

Design, kvalitet, bæredygtighed

Brusearmatur fra vores eksklusive Minimal-serie

Hvis du mangler armatur til dit badeværelse, finder du hos MGS-armaturer højkvalitetsprodukter i stilrent design. Vores udvalg af brusearmaturer fra Minimal-serien er lavet i materiale med lang levetid og eksklusivt, tidsløst design. Hvis du skal indrette nyt badeværelse eller friske det nuværende op, kan du sætte et personligt præg på indretningen med et Minimal-armatur fra MGS.

I vores Minimal-serie finder du både brusearmaturer og øvrige armaturer til badeværelset, herunder til håndvasken. I Minimal-serien finder du brusehoveder, haner og blandingsbatterier med den højeste grad af funktionalitet, såvel som minimalistisk samt udtryksfuldt design.

Funktionelt og stilrent armatur

Armatur på badeværelset spiller en stor rolle i det samlede udtryk. Uanset hvilken type armatur til badeværelset du har brug for, kan du finde den hos MGS-armaturer. Vi bruger udelukkende de bedste og mest holdbare materialer, så du får et produkt du kan nyde hver dag, i mange år frem.

Tag udtrykket på dit badeværelse til næste niveau med armatur fra vores Minimal-serie. Produkterne fremstilles i 316 Rustfrit Stål og blyfri. Derudover har du mulighed for at vælge mellem 5 forskellige PVD-farver, til dit produkt. Det vil sige, at du kan vælge et badeværelsesarmatur i disse forskellige farver:

  • Rustfrit Stål
  • Sort Rustfrit Stål
  • Titanium
  • Bronze
  • Light gold