KØKKEN ARMATURER

Se vores køkkenserier her

Har du nogle spørgsmål?

Tøv ikke med kontakte os på telefon 93 10 17 17 eller send en mail til info@mgs-armatur.dk.


  Køkkenarmaturer i høj kvalitet

  Vores stilrene køkkenarmaturer findes i sublime materialer og tidsløst design. Hvad end dit behov til et køkkenarmatur er, så kan du finde det her på siden.

  Hvad end du ønsker et køkkenarmatur med udtræksbruser, spulefunktioner, svingtud til påfyldning af store gryder, et køkkenarmatur med bærefjeder eller noget helt 5., så kan du finde det hos os. Vi har gjort det nemt, at sætte sit personlige præg på sin bolig. Derfor tilbyder vi vores armaturer inden for de tre forskellige serier i 5 forskellige PVD farver.

  Vores køkkenarmaturer kan leveres i følgende PDV farver:

  Tidsløse armaturer

  Hos MGS Armatur tilbyder vi køkkenarmaturer i mange forskellige designs og med forskellige funktionelle og praktiske muligheder. Vi tilbyder 3 forskellige serier af køkkenarmaturer; Vela, Spin og Nemo. Derudover har vi også udviklet serien; tilbehør.
  Dermed kan du finde armatur og tilbehør til et komplet køkken hos os.

  Der er mange muligheder, for at du kan sætte dit personlige præg på dit køkken. Ved at vælge dit foretrukne armatur fra en af vores serier, din ønskede PVD-farve og produkter fra tilbehørsserien, så opnår du et kvalitetsbevidst køkken i din personlige stil. Find dit næste køkkenarmatur hos os.

  Kontakt os