Vela

Design, kvalitet, bæredygtighed

MGS – Top kvalitet

Hos MGS tilbyder vi køkken blandingsbatteri med udtræksbruser. Det er et produkt i høj kvalitet og langtidsholdbar. MGS kendetegn er at vi leverer høj kvalitet, tidløst og eksklusivt design, der er brugervenlig for alle. Vi stræber os efter, at man som kunde er tilfreds for den service og produkt man får, og er tilfreds i flere år fremadrettet, derfor sætter vi stort fokus på at udvikle vores PVD farver i rustfrie tilstand.

Vores køkkenarmaturer fås i flere forskellige serier og PVD farver. Køkkenarmatur kan købes i forskellige PVD farver, vi sætter stort fokus på farverne er ligeså holdbar som produkterne.
Vores udvalg af PVD farverne består af:

  • Blank rustfrit stål
  • Sort rustfrit stål
  • Rustfrit stål
  • Titanium
  • Rose gold
  • Gold

Vores sort køkkenarmatur, har for mange af vores kunder været det foretrukne valg af farve. Der er mange forskellige muligheder for hvordan man kan sætte sit personlige præg i dit køkken og skabe din egen personlige stil.

Funktioner ved Vela serien

Hos MGS er spin serien køkkenarmatur den eneste med udtræksbruser. Den har en indbygget skydeknap, der gør det muligt at betjene 2 stråle muligheder. når knappen skal anvendes er det en kæmpe fordel, da man blot skal trykke knappen ind og ikke holde den inde. Udtræksbruser sættes automatisk på plads nemt og hurtigt.

Med en udtræksbruser er der mange praktiske fordele, der er to stråleindstillinger, som er med til at få ens hverdag til at gå hurtigere, ved f.eks. skylning af grøntsager, eller rengøring af service.