Topkvalitet hos MGS

Hos MGS tilbyder vi køkkenarmaturer i stilrent design fra Spin serien. Armaturer fra denne serie har blandt andet en udtræksbruser, samt armaturer med både et-grebs blandingsbatterier samt to-grebs. Disse produkter er produceret i høj kvalitet og i langtidsholdbare materialer. Hos MGS er vores kendetegn, at vi leverer armaturer i høj kvalitet, eksklusivt design samt brugervenlige armaturer. De faktorer lever disse armaturer fra Spin serien også op til. Armaturerne fremstilles i 316 rustfrit Stål og blyfri.
 
Hos MGS ønsker vi, at vores armaturer kan passe ind i ethvert hjem. Derfor fremstilles vores armaturer i intet mindre end 5 forskellige PVD-farver. PVD-farve er en belægning, som pålægges armaturet, så det får et nyt visuelt udtryk. På denne måde, har du mulighed for at vælge et kvalitetsarmatur til dit køkken med det look, som du ønsker.
 
Du kan få vores armaturer i følgende 5 PVD-farver:

Med disse fem farvemuligheder og de mange forskellige armaturer fra Spin serien, giver det et utal af muligheder for hvordan du kan style din bolig.

Spin seriens funktioner

Spin seriens køkkenarmaturer har udtræksbruser. Det betyder, at den har en indbygget slange, hvilket gør det muligt at trække tuden et stykke ud. Denne funktion giver dig for eksempel mulighed for at fylde en gryde med vand, mens den står på bordpladen, skylle din vask ren efter brug etc.

Spin serien er blot en ud af flere serier, hvor vi tilbyder armaturer med udtræksbruser. Et udvalg af armaturerne fra Spin serien har en indbygget knap, der gør det muligt at anvende 2 forskellige stråleindstillinger. Dette er med til at give dig mere frihed, idét du har flere muligheder for hvordan du ønsker at anvende dit armatur.

Med en udtræksbruser er der mange praktiske fordele, som er med til løse simple problemstillinger i ens hverdag; f.eks. ved skylning af grøntsager eller rengøring af service.

Kontakt os