Bad

Design, kvalitet, bæredygtighed

Armatur til badeværelse

Mangler du en kvalitetsrigtigt armatur til dit badeværelse? Hos MGS finder du stilrene armaturer til badeværelset i holdbare materialer og i tidløst design. Står du overfor at skulle have nyt badeværelse, så kan du med et armatur fra os, opnå et eksklusivt udtryk og sætte dit personlige præg på dit badeværelse.

Vores armatur til badeværelser produceres nemlig i 5 forskellige PVD-farver. Dette betyder, at du har mulighed for at vælge den model, som du mener passer bedst til dit badeværelse og dine behov og samtidig vælge hvilket visuelt udtryk du ønsker fra farven på armaturet.

Vores armaturer til badeværelset kan fås i følgende farver:

  • Rustfrit Stål
  • Sort Rustfrit Stål
  • Titanium
  • Bronze
  • Light gold

Armaturer til enhver smag

Armatur til badeværelset er med til at sætte stemningen i lokalet og du kan ved valg af PVD-farve og behandling sætte dit personlige præg på hvilket udtryk du ønsker på dit badeværelse.

Ved at sammensætte armaturer og tilbehør på dit badeværelse, fra vores forskellige serier, er du sikret materialer i høj kvalitet og med høj funktionalitet, som du kan nyde mange år fremover.

Hvad end du ønsker armatur til badekar, et brusehoved, toiletrulleholder, håndklædestang eller noget helt 5. Vi har i alt 5 serier inden for bad; Minimal, Brusehoved, ER, PE og Tilbehør.