Kogende Vandhane

Funktionel vandhane

Med den funktionelle kogende vandhane, kan den tilsluttes en drikkevandskøler. Der er på dette armatur, to greb; det venstre til kogende vand og det højre til alment filtreret vand. Med det gennemtænkte og tidsløse design, opstår der nye muligheder.

Lav en kop the uden at vente på, at elkedlen har kogt, hæld kogende vand i din gryde og spar tid på madlavningen – ja, mulighederne er mange.

Vores kogende vandhane kan leveres i følgende PVD-farver:

Med ovenstående farvemuligheder kan du sætte dit personlige præg på dit hjem og få et nyt armatur til at passe ind i din eksisterende indretning. Du kan også vælge at tage din indretning en ny vej og vælge en farve, som skiller sig lidt mere ud. Det er dit hjem og dit valg – vi giver dig blot alle mulighederne.

Effektiviser dit køkken

En vandhane med kogende vand har mange store fordele. Med vores Spin HC har du mulighed for, at opnå en mere effektiv arbejdsgang i køkkenet. Derudover passer det tidsløse design ind i alle typer af hjem og du kan ydermere vælge hvilket udtryk du ønsker den har.

Hos MGS leverer vi armaturer af høj kvalitet som lever op til dine behov og ønsker for dit køkken.

Udover dette armatur har vi udviklet flere armaturer til køkkener, som også kommer i 5 forskellige PVD-farver og består af sublime
materialer i høj kvalitet.

Kontakt os