Bæredygtighed hos MGS Armaturer

Alle armaturer er i rustfrit stål 316

Design, kvalitet, bæredygtighed

Bæredygtig produktion

Rustfrit stål er et miljøvenligt materiale; det er faktisk 100% genanvendeligt, og cirka 60% af det stammer fra genbrugsmateriale. Denne procentdel forventes at stige i fremtiden.

Skulle et rustfrit stålobjekt, trods dets høje genanvendelighed, ende på en losseplads, vil det, i modsætning til mange andre metaller, ikke have nogen skadelige virkninger på jord og vand.

I modsætning til det typisk anvendte messing indeholder rustfrit stål ikke bly, et giftigt metal, der gradvist bliver udfaset på grund af dets skadelige virkning.

Rustfrie stålobjekter har en meget lang levetid. Dine MGS-armaturer vil sandsynligvis stadig være lige så smukke som da du købte dem, selv mange år fra nu, når du bliver træt af stilen i dit badeværelse.

MGS’ produktionsproces er ekstremt ren og miljøvenlig. Et typisk armatur bliver belagt med en poleret krom- eller mat finish, en proces der producerer giftigt affald, som skal behandles korrekt.
Den smukke og holdbare finish på vores rustfrie stålarmaturer opnås gennem håndpolering, en fuldstændig forureningsfri proces.

Bæredygtige armaturer

At vælge et bæredygtigt armatur er en investering i både miljøet og din egen livskvalitet. Bæredygtige armaturer, som dem lavet af rustfrit stål, er designet til at have minimal indvirkning på planeten. 

De er fremstillet af genanvendelige materialer og har en lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning og dermed mindsker affaldsmængden.

Derudover er bæredygtige armaturer ofte fremstillet under miljøvenlige produktionsprocesser, der reducerer udledningen af skadelige stoffer. Ved at vælge et bæredygtigt armatur bidrager du til at bevare jordens ressourcer og skabe en renere fremtid. 

Samtidig får du et produkt af høj kvalitet, der kombinerer æstetik og funktionalitet, hvilket giver både stil og holdbarhed i dit hjem.

Køb et armatur & plant et træ

Hos MGS-Armatur går vi op i et bæredygtigt Danmark. Derfor arbejder vi sammen med EcoTree, så du kan blive træejer, når du køber et armatur hos os.

Vi, hos MGS-Armatur, har lanceret en spændende kampagne, der kombinerer høj-kvalitetsprodukterne med en grøn investering. Når du køber et armatur fra MGS-Armatur, køber du samtidig et træ gennem EcoTree.

Træet plantes i en skov i Danmark eller Frankrig, hvortil du får tilsendt GPS-koordinater. I træets levetid kan du besøge det i den skov, hvor det gror. Efter mange år bliver træet fældet og lavet til bæredygtigt tømmer, som du får 100% af overskuddet af.

Dit køb af et MGS-Armatur har dermed en positiv miljømæssig indvirkning. Denne kampagne understreger vores engagement i at skabe en bæredygtig fremtid. Hver gang du køber et armatur fra os, bidrager du til at reducere CO2-niveauerne i atmosfæren. Træer absorberer CO2 og frigiver ilt, hvilket hjælper med at bekæmpe klimaforandringer.

Ved at støtte biodiversitet og bevare naturlige levesteder for dyre- og plantearter, er vi med til at sikre sunde økosystemer. Dit køb af et MGS-Armatur gør en konkret forskel for miljøet, og du får muligheden for at se denne forskel tage form, gennem dit eget træ.

En grøn investering

Økonomisk set er dit træ også en investering. Efterhånden som træet vokser, stiger dets værdi, og når det fældes, bliver det til bæredygtigt tømmer. Du får 100% af overskuddet fra salget, hvilket gør dette til en langsigtet og økonomisk fordelagtig investering.

Samarbejdet mellem MGS-Armatur og EcoTree skaber også positive sociale effekter. Ved at plante træer støtter vi lokalsamfund ved at skabe arbejdspladser og bidrage til den lokale økonomiske udvikling i de områder, hvor træerne plantes.

Hos MGS-Armatur ønsker vi at inspirere vores kunder og andre virksomheder til at tage del i bæredygtige initiativer. Ved at vælge vores produkter får du ikke kun en løsning af høj kvalitet, men også en mulighed for at investere i planetens fremtid. Sammen kan vi skabe en grønnere og mere bæredygtig verden.

De mange fordele ved bæredygtigt rustfrit stål

Følgende er en delvis liste over de enestående fordele, som rustfrit stål tilbyder:

Det er 100% blyfrit, hvilket gjorde det muligt for MGS at blive den første europæiske producent, der blev certificeret i overensstemmelse med NSF61 Annex G. Dette opfylder også de nye lavblykrav i den amerikanske Safe Drinking Water Act, som træder i kraft i januar 2014.

Finishen opnås gennem håndpolering i stedet for kemiske processer som forkromning eller belægning. Poleret rustfrit stål er ekstremt ridsefast og holdbart.
Det er 100% genanvendeligt, og en høj procentdel af det kommer fra genbrugsmateriale (cirka 60%).
Rustfrit stål frigiver ikke nikkel og er derfor ideelt for personer, der er allergiske over for det.
Den ikke-porøse overflade er mere modstandsdygtig over for bakterier og bakterier, hvilket gør det til et mere hygiejnisk valg i køkkenet eller badeværelset.
Det er ideelt til udendørs installation, da rustfrit stål er modstandsdygtigt over for oxidation.
Det garanterer en lang livscyklus, hvilket gør det til det billigste valg i det lange løb.

Nogle konkurrenter bruger nu rustfri stålplader eller rør til at dække en indre messingkrop. Denne genvej kan muliggøre lavere produktionsomkostninger og tilbyde nogle af de nævnte fordele, men klart ikke alle!

Forhandler kontakt

Kontakt os hvis du er ingeniør, hotel, VVS, typehus eller køkkenforhandler.